Carbassa de Casa Joan Blau (Cucurbita maxima)

15 llavors

Carbassa de Casa Joan Blau

Varietat que destaca sobretot per la textura de la seva carn, molt ferma, que recorda a la patata, i de color groc. El gust és dolç i agradable. Molt indicada per fer estofats, sopes, coques i d’altres cocs. La carbassa és arrodonida i lleugerament aplanada, amb la pell acostellada i irregular, de coloració majoritàriament grisosa No obstant, com que tradicionalment ha estat cultivada juntament amb altres varietats, pot presentar variacions (hibridacions) que afecten al color de la pell. És una varietat força productiva, amb carbasses que poden arribar a superar els 10 kg.

“Es guardaven molt aquestes carbasses. Bueno, allavons, això, com ara la carbassa es fa servir molt, adavòrens es feia més que res allò que en diem vianda, escudella.” Joan BlauAquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui a Casa Joan Blau, a Esterri d’Àneu.

Més informació sobre aquesta llavor

Llegeix més
3,50 € (amb impostos)
Paquet sencer o sobret:
  • Sobret
  • Paquet sencer
Referència:
C0593
Detall del producte
C0593
Productes relacionats
Altres usuaris han comprat
Orenga (Origanum vulgare) Orenga (Origanum vulgare) Orenga (Origanum vulgare)
Veure més
3,50 € (amb impostos)
500 llavors Orenga, Oregan, Moraduix bord Espècie aromàtica perenne de la família de les labiades que pot arribar a fer 60 cm d’alçada. Cada any renova la part aèria. És un condiment indispensable a totes les...
Vista ràpida

Menú

Configuració