Blat de moro per fer crispetes (Zea Mays)

50 llavors

Blat de moro per fer crispetes

És una varietat de blat de moro de gra groc intens, petit, brillant, i força arrodonit. És especial per fer-ne crispetes, un ràpid i fàcil ganyip que a vegades oblidem. El cultiu és senzill, i amb una bona aportació de matèria orgànica i força aigua donarà lloc a una producció més que suficient per menjar crispetes tot l’any, , més gustosa que la de les varietats comercials de blat de moro.

Ui, que en fa d’anys que el planto! M’agrada fer-me crispetes de tant en tant, les trobo bones, saladetes, i en un moment estan fetes. I si el regues i la terra té prou fem, creix molt bé aquest blat de moro.” Teresa de Cal Foganyer

 Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui gràcies a la Teresa de Cal Foganyer, de Santa Margarida de Montbui.

Més informació sobre aquesta llavor

Llegeix més
3,50 € (amb impostos)
Paquet sencer o sobret:
  • Sobret
  • Paquet sencer
Referència:
C0031
Detall del producte
C0031
Productes relacionats
Altres usuaris han comprat

Menú

Configuració