Blat de moro per fer crispetes (Zea Mays)

50 llavors

Blat de moro per fer crispetes

És una varietat de blat de moro de gra groc intens, petit, brillant, i força arrodonit. És especial per fer-ne crispetes, un ràpid i fàcil ganyip que a vegades oblidem. El cultiu és senzill, i amb una bona aportació de matèria orgànica i força aigua donarà lloc a una producció més que suficient per menjar crispetes tot l’any, , més gustosa que la de les varietats comercials de blat de moro.

Ui, que en fa d’anys que el planto! M’agrada fer-me crispetes de tant en tant, les trobo bones, saladetes, i en un moment estan fetes. I si el regues i la terra té prou fem, creix molt bé aquest blat de moro.” Teresa de Cal Foganyer

 Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui gràcies a la Teresa de Cal Foganyer, de Santa Margarida de Montbui.

Més informació sobre aquesta llavor

Llegeix més
3,00 € (amb impostos)
Referència:
C031,1
Detall del producte
C031,1
Productes relacionats
Pebrotina (Capsicum annuum) Pebrotina (Capsicum annuum) Pebrotina (Capsicum annuum)
Veure més
3,00 € (amb impostos)
50 llavors Pebrot rodó Varietat de mida mitjana, molt productiva i força primerenca. Els fruits, de color vermell viu quan són madurs, fan uns 10 cm de llargada i tenen una forma aproximadament cònica, amb l’extrem...
Vista ràpida
Malva reial (Alcea rosea) Malva reial (Alcea rosea) Malva reial (Alcea rosea)
Veure més
3,00 € (amb impostos)
50 llavors Malva marinera, marineres Espècie biennal, tot i que es pot cultivar com a anual, de la família de les malvàcies. Poc ramificada i d’aire esvelt, pot arribar als dos metres d’alçada. Les flors, molt grans i...
Vista ràpida
Altres usuaris han comprat

Menú

Configuració