Enviaments i canvis

Mètodes de lliurament

Li oferim la garantia de treballar amb Nacex pels enviaments peninsulars, Servei Postal de Correus pels enviaments a les Balears, Ceuta i Melilla i UPS pels enviaments internacionals.

Terminis d’expedició de comandes

El termini d’expedició és de 3-5 dies de dilluns a divendres.

5-7 dies per enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla.

En el supòsit que botiga.eixarcolant.cat no pugui complir amb aquest termini degut a la falta d'existències, el nostre servei d’atenció al client es posarà en contacte amb vostè en un termini de 1 a 3 dies hàbils , per a comunicar-li aquest fet i procedir a la confirmació de la data aproximada d'entrega , canvi o anul·lació de la comanda. Si hagués realitzat el pagament per avançat se li retornarà l’import satisfet de forma immediata de la mateixa manera que el va realitzar, en el cas que cap de les alternatives ofertes o la data d'entrega facilitada no satisfaci al client.

Despeses de enviament

El cost d'enviament d'una comanda mínima d'1kg, és de 3'95€ a Catalunya i la resta d'Espanya (excepte Canàries, Ceuta i Melilla); i a les Illes Balears, té un cost de 5'95€.
Les despeses d’enviament variaran en funció de cada producte i/o comanda, i del destí d’enviament. El cost d’enviament serà indicat de forma clara a l’Usuari abans de confirmar la compra i realitzar el pagament.

Les comandes amb destinació a Canàries, Ceuta i Melilla estan subjectes a diverses despeses duaneres o impostos. El pagament d’aquestes, correspondrà al client.

Per a enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla veure l’apartat Duanes i impostos.

Duanes i impostos

Residents a la Unió Europea.

Els preus dels productes que es troben a la venda a la web inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (I.V.A.). En el cas de ser una empresa amb dret a exclusió d'I.V.A., haurà de facilitar-nos el seu nombre de VAT i el certificat pertinent.

Residents en països extracomunitaris.

Les compres que realitzin les persones físiques o jurídiques residents en països extracomunitaris no estaran exemptes del pagament del I.V.A a no ser que ens enviïn el certificat adequat.

No se serviran comandes a Apartats de Correus.

Les comandes amb destinació a països extracomunitaris estan subjectes a diverses despeses duaneres o impostos. El pagament d’aquestes, correspondrà al client.

El sistema de compra està sotmès a la legislació vigent a Espanya, per tant, les operacions de venda s’entendran realitzades en el domicili de la COOP. EIXARCOLANT SCCL: C/ Major 47, 08719 Jorba (Barcelona)

Devolució de Mercaderies

Només s'acceptaran devolucions de mercaderies durant els 30 dies posteriors a la seva recepció i que hagin sigut autoritzades per la COOPERATIVA EIXARCOLANT. Si ha creat un compte d'usuari, entri al seu compte i pot sol·licitar la devolució d'una comanda. Si no ha creat un compte d'usuari, ha de sol·licitar la devolució mitjançant un correu a info@eixarcolant.cat

El procés per una reclamació per material defectuós i per evitar despeses innecessàries és:

1. Enviar foto del producte defectuós a info@eixarcolant.cat
2. Indicar el defecte del producte.
3. Indicar el nombre i data de la comanda, així com el nombre de factura emesa per la COOPERATIVA EIXARCOLANT (requisit indispensable).

En el cas de que la COOPERATIVA EIXARCOLANT ho cregui procedent, se li recollirà el producte al seu domicili sense cost addicional pel client. En aquest cas la COOPERATIVA EIXARCOLANT es posarà en contacte amb el client per indicar-li com es procedirà. La COOPERATIVA EIXARCOLANT no abonarà al client les despeses d'enviament de material defectuós que unilateralment el client envií sense autorització prèvia.

En el cas de devolució per material defectuós la COOPERATIVA EIXARCOLANT reemplaçarà el material segons condicions del apartat Terminis d’expedició de comandes.

En el cas de devolució per material defectuós degut a un error de fabricació la COOPERATIVA EIXARCOLANT substituirà el material per un de nou o per un altre de la mateixa categoria. En cap cas es procedirà a la devolució de l'import abonat pel client, sinó que s'emetrà un abonament vàlid per pròximes compres.

En cas de devolució degut a que el material no sigui el correcte (talla, color, etc), degut a un error per part del client, aquest haurà de remetre la mercaderia a ports pagats a la direcció que se li indiqui en la autorització. la COOPERATIVA EIXARCOLANT reemplaçarà el material segons condicions del apartat Terminis d’expedició de comandes sense cap despesa addicional.

En cas d'error en l'enviament per part del COOPERATIVA EIXARCOLANT, aquest el recollira i re-enviarà el producte correcte sense cap cost addicional pel client.

Menú

Configuració