30 varietats tradicionals de l'Alt Pirineu

30 varietats tradicionals de l'Alt Pirineu

Un llibre sobre varietats agrícoles i ornamentals tradicionals per tal de poder (re)descobrir aquestes varietats i tornar-les a cultivar i consumir. 

En aquest llibre trobem alguns exemples de varietats singulars que els padrins i padrines conserven des de fa generacions. Aquestes espècies i varietats són un patrimoni imprescindible per entendre la cultura, la gastronomia i la personalitat del territori i de la seva gent, per preservar els paisatges i la seva diversitat. Conèixer-les i cultivar-les és per tant, imprescindible per poder mantenir l’agrobiodiversitat que representen aquestes varietats tan ben adaptades al territori, i per tant més resilients, i pel seu paper com a base de les xarxes tròfiques i el manteniment dels pol·linitzadors. 

Aquest llibre ha estat elaborat i editat pel Col·lectiu Eixarcolant, amb la col·laboració del Parc Natural de l’Alt Pirineu i Salvatgines, i és fruit dels resultats d’un projecte de difusió dels coneixements tradicionals relatius a la biodiversitat cultivada al Parc Natural de l’Alt Pirineu, que s’ha realitzat amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de desenvolupament rural.

Llegeix més
10,00 € (amb impostos)
Referència:
Detall del producte
Productes relacionats
Altres usuaris han comprat

Menú

Configuració