30 varietats tradicionals de l'Alt Pirineu

30 varietats tradicionals de l'Alt Pirineu

Un llibre sobre varietats agrícoles i ornamentals tradicionals per tal de poder (re)descobrir aquestes varietats i tornar-les a cultivar i consumir. 

En aquest llibre trobem alguns exemples de varietats singulars que els padrins i padrines conserven des de fa generacions. Aquestes espècies i varietats són un patrimoni imprescindible per entendre la cultura, la gastronomia i la personalitat del territori i de la seva gent, per preservar els paisatges i la seva diversitat. Conèixer-les i cultivar-les és per tant, imprescindible per poder mantenir l’agrobiodiversitat que representen aquestes varietats tan ben adaptades al territori, i per tant més resilients, i pel seu paper com a base de les xarxes tròfiques i el manteniment dels pol·linitzadors. 

Aquest llibre ha estat elaborat i editat pel Col·lectiu Eixarcolant, amb la col·laboració del Parc Natural de l’Alt Pirineu i Salvatgines, i és fruit dels resultats d’un projecte de difusió dels coneixements tradicionals relatius a la biodiversitat cultivada al Parc Natural de l’Alt Pirineu, que s’ha realitzat amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de desenvolupament rural.

Llegeix més
10,00 € (amb impostos)
Referència:
Detall del producte
Productes relacionats
MANUAL DE PLANTES MEDICINALS MANUAL DE PLANTES MEDICINALS
Veure més
20,00 € (amb impostos)
Plantes medicinals es una guia que il·lustra i descriu les plantes remeires més revellants que viuen als prats, marges, camps i boscos de la nostra geografia. Està escrita amb l’objectiu que tothom pugui conèixer i...
Vista ràpida
Altres usuaris han comprat
Orenga (Origanum vulgare) Orenga (Origanum vulgare) Orenga (Origanum vulgare)
Veure més
3,50 € (amb impostos)
500 llavors Orenga, Oregan, Moraduix bord Espècie aromàtica perenne de la família de les labiades que pot arribar a fer 60 cm d’alçada. Cada any renova la part aèria. És un condiment indispensable a totes les...
Vista ràpida

Menú

Configuració