01 El llibre de les plantes silvestres comestibles

Primer volum de la col·lecció Els llibres de les plantes silvestres comestibleselaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant. 


All rosa, Blet negre, Api cavallard, Blet blanc, Enciam de tronc, Ravenissa, Rúcula silvestre, Fonoll, Bàbol, Malva, Escombrera, Rosella, Corn de cèrvol, Plantatge, Verdolaga, Creixen, Esbarzer, Romaza, Pimpinella, Colitx, Lletsó i Ortiga.

T'expliquem la col·lecció dels llibres:
https://www.youtube.com/watch?v=INKPhLAAqj0&feature=youtu.be

Disponible la 2a edició

Llegeix més
12,00 € (amb impostos)
Referència:
llibre_volum01
Descripció

Es tracta d’una col·lecció de 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principat.


Cadascun dels volums inclou 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció posarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer i utilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

Llegeix més
Detall del producte
llibre_volum01

Fitxa de dades

Referència
llibre_volum01
Material
Paper estucat mate 150 g
Mides
17x24 cm
Productes relacionats
Altres usuaris han comprat
Flor de nit fúcsia (Mirabilis jalapa) Flor de nit fúcsia (Mirabilis jalapa) Flor de nit fúcsia (Mirabilis jalapa)
Veure més
Fora d'estocSold out
3,00 € (amb impostos)
50 llavors Varietat de flors fúcsia, que floreix des del juliol fins a l’octubre de forma ininterrompuda. Les flors s’obren al vespre i es tanquen durant el matí. Es tracta d’una planta perenne, amb les rels...
Vista ràpida

Menú

Configuració