Calendari del Bon Consumidor 2021

10,00 €
Impostos inclosos

El Calendari del Bon Consumidor té per objectiu mostrar de forma visual, atractiva i rigorosa, la necessitat de fomentar un consum responsable i una dieta amb productes de temporada i proximitat, aportant eines per fer-ho possible des de la quotidianeitat. Preveu ser aquell element visualment atractiu que, present a les parets de totes les llars, botigues i empreses, pugui acompanyar-nos al llarg de l’any i ajudar-nos a construir una societat més sostenible i justa.

Quantitat

  • Pagaments segurs Pagaments segurs
  • Enviaments a domicili Enviaments a domicili

12 contes il·lustrats, pensats per adults i infants, on acompanyats de la rateta Rita descobrirem com podem esdevenir millors consumidors i construir una societat més sostenible.

264 il·lustracions de varietats agrícolas tradicionals i espècies silvestres comestibles, graella retallable amb els productes de temporada que es poden consumir cada mes.

Contes il·lustrats per a petits i grans

Com a novetat d’enguany, cada mes podrem descobrir un dels 12 contes il·lustrats que conté, pensats per adults i infants, on acompanyats de la rateta Rita aprendrem, de forma divertida, com podem ser cada dia millors consumidores i consumidors.

Varietats agrícoles tradicionals i plantes silvestres comestibles

Cada mes conté 24 il·lustracions de varietats agrícoles tradicionals i espècies silvestres comestibles, moltes vegades desconegudes i tanmateix importantíssimes per poder gaudir d’una alimentació saludable, diversificada, i atractiva a partir de productes de temporada i de proximitat. Hi trobarem també una graella retallable amb els productes de temporada que es poden consumir a cada mes.

Especificacions

Mides
42'0 cm x 29'7 cm