Nap de Mainar (Brassica rapa subsp rapa L.)

250 llavors

Nap rústic i vigorós, de pell blanca i verda en la zona descoberta del sòl. La seva carn és de color crema. Fa una arrel gran, cònica, molt dolça i tendra. El seu cultiu és fàcil, se sembra a l’estiu i es cull a partir de l’octubre fins al març. Tradicionalment es consumeix cuit, pelat i bullit, però el podem menjar cru i fins hi tot en podem consumir les fulles. 

«El nabo de Mainar ya aparece en el libro Nuevo arte de cocina publicado en 1745 por el fraile franciscano Juan Altamiras, referencia para la cocina tradicional española, mencionándolo como “el mejor de Aragón”.» Banco de semillas de Aragón

Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui gràcies als germans Félix i Anselmo Marzo, a Mainar, Campo de Daroca (Saragossa).

Més informació sobre aquesta llavor.

Llegeix més
3,50 € (amb impostos)
Paquet sencer o sobret:
  • Sobret
  • Paquet sencer
Referència:
C0237
Detall del producte
C0237
Productes relacionats
No items
Altres usuaris han comprat
Herbacol (Cynara cardunculus) Herbacol (Cynara cardunculus) Herbacol (Cynara cardunculus)
Veure més
3,50 € (amb impostos)
50 llavors Card coler, escardasses.  Un cop plantada creix pràcticament sense que hi fem res durant tota la vida. L’aspecte general és d’escarxofera, però amb una “carxofa” les fulletes de la qual (bràctees) acaben...
Vista ràpida

Menú

Configuració