Nap de Mainar (Brassica rapa subsp rapa L.)

250 llavors

Nap rústic i vigorós, de pell blanca i verda en la zona descoberta del sòl. La seva carn és de color crema. Fa una arrel gran, cònica, molt dolça i tendra. El seu cultiu és fàcil, se sembra a l’estiu i es cull a partir de l’octubre fins al març. Tradicionalment es consumeix cuit, pelat i bullit, però el podem menjar cru i fins hi tot en podem consumir les fulles. 

«El nabo de Mainar ya aparece en el libro Nuevo arte de cocina publicado en 1745 por el fraile franciscano Juan Altamiras, referencia para la cocina tradicional española, mencionándolo como “el mejor de Aragón”.» Banco de semillas de Aragón

Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui gràcies als germans Félix i Anselmo Marzo, a Mainar, Campo de Daroca (Saragossa).

Més informació sobre aquesta llavor.

Llegeix més
3,50 € (amb impostos)
Paquet sencer o sobret:
  • Sobret
  • Paquet sencer
Referència:
C0237
Detall del producte
C0237
Productes relacionats
Altres usuaris han comprat
Calendari del Bon Consumidor 2024 Calendari del Bon Consumidor 2024 Calendari del Bon Consumidor 2024
Veure més
Limited special offer
6,00 € (amb impostos) 10,00 €
-4,00 €
Calendari il·lustrat, amb 12 relats pensats per adults i infants, que podràs retallar i convertir en un magnífic conte. Acompanyats dels seus protagonistes els calendaris  ens volen descrobrir com podem esdevenir...
Vista ràpida
Alficòs (Cucumis flexuosus) Alficòs (Cucumis flexuosus) Alficòs (Cucumis flexuosus)
Veure més
3,50 € (amb impostos)
25 llavors Meló serp. Podem definir l’alficòs com un cogombre de gust dolç, suau, que no amarganteja gens, i que no cal pelar. És allargat i corbat, com en forma de serp o falç, i la pell és estriada, de color verd...
Vista ràpida

Menú

Configuració