Blat de moro d'escairar (Zea Mays)

50 llavors

És una varietat de blat de moro típica del Berguedà que fa uns grans grossos de color clar que necessita ser escairat per poder-lo consumir, que vol dir ser pelat. En els últims anys s’ha donat a conèixer la varietat i cada vegada s’incorpora més a la cuina, recuperant les receptes tradicionals, però també reinterpretant-les, o creant-ne de noves, per adaptar-les a les necessitats nutricionals actuals.

“Preservant varietats tradicionals de cereals, i l’antic procés d’escairat, volem contribuir a recuperar el nostre patrimoni agroalimentari, i a alimentar-nos de manera més saludable i sostenible.” Maria Costa de L’escairador

Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui gràcies a Les Refardes, els quals van obtenir la mostra original a Cal Coloma de Berga.

Més informació sobre aquesta llavor

Llegeix més
3,50 € (amb impostos)
Paquet sencer o sobret:
  • Sobret
  • Paquet sencer
Referència:
C0032
Detall del producte
C0032
Productes relacionats
Altres usuaris han comprat

Menú

Configuració