Filtrar per

Lots

Sostenibilitat, de la de debò: Lots Conca d’Òdena

Amb el nostre consum decidim com és el territori que ens envolta i quin és el model de desenvolupament social i econòmic que volem per a les generacions futures.

No ens quedem en un titular o embolcall bonic, anem al fons i comprovem si la sostenibilitat és real o només una maniobra de màrqueting.

Per això neixen els Lots Conca d’Òdena i Lots silvestres.

Els Lots Conca d'Òdena, uns lots on tots els productes han estat elaborats a partir de primeres matèries obtingudes a la Conca d’Òdena, ja que l’important no només és on es fa el formatge o la cervesa, sinó que encara és més important que la llet, o l’ordi a partir del qual s’ha obtingut la malta per fer la cervesa s’hagin produït per part d’agricultors i ramaders locals. Només així generarem externalitats positives en el territori i la societat.

Els Lots Silvestres, uns lots on tots els productes han estat elaborats a partir de primeres matèries obtingudes de forma local (Catalunya), i que a més incorporen plantes silvestres i varietats tradicionals actualment en desús, que són imprescindibles per aconseguir que el model agroalimentari esdevingui més sostenible, divers, resilient al canvi climàtic. Uns lots que generen externalitats positives en el territori i la societat.

Decidim sostenibilitat de la de veritat, decidim Lots Conca d’Òdena i Lots Silvestres.

Lots

Hi ha 8 productes.

Veient 1-8 de 8 producte(s)

Filtres actius