Llavors

Eixarcolant llavors és la línia de treball gràcies a la qual, des del Col·lectiu Eixarcolant, posem a l’abast de tothom llavors d’espècies silvestres comestibles, varietats agícoles tradicionals, i ornamentals tradicionals, per tal que de nou siguin cultivades, consumides i comercialitzades. Han de ser una eina de canvi que ens apropi a un model de producció, distribució i consum d’aliments més sostenible i accessible a tothom, basat en la proximitat i en la qualitat, que dignifiqui la feina d’agricultores i agricultors i que permeti mantenir la diversitat dels paisatges que ens envolten.
Són llavors cultivades i recol·lectades pel Col·lectiu Eixarcolant de forma totalment sostenible i respectuosa amb l’entorn. I com tot allò que fem, aquest projecte es duu a terme en base l’economia social i solidària i el no afany de lucre.

Gaudiu d'aquestes llavors, que trobareu acompanyades d'un "manual d'instruccions" ben clar i ben ampli per tal que cultivar-les us sigui d'allò més fàcil i siguin, mai millor dit, llavors de canvi.

Podeu consultar el calendari de sembra aquí. 

Punts de venda arreu del territori

Llavors

Hi ha 69 productes.

Veient 1-12 de 69 producte(s)

Filtres actius